Установка MIWE TLK

Установка MIWE TLK – тривале зберігання без втрати якості.
Коли мова йде про те, щоб дбайливо заморозити і по можливості довше зберігати неупаковані тістові заготовки при високій вологості повітря, то установка для консервування тістових заготовок MIWE TLK – це стандарт, на який повинні орієнтуватися всі. Тому що вона встановлює нові стандарти найдбайливішого поводження з Вашою продукцією, збереження якості, енергоефективності та продуктивності. У простоті очищення, а також уникнення непотрібних втрат часу на розморожування. У точності і комфорті управління, а також безперервній документації. І: тому що вона побудована саме так, як буде краще для Вас і для процесів на Вашому підприємстві. Хіба Ваша продукція цього не заслуговує?
Для більшої раціоналізації, більшої гнучкості і більш високих доходів: тривале зберігання Вашої чутливої ​​до температури продукції протягом багатьох днів без втрати якості.
Детальний опис товару
Відеоогляд

Детальний опис товару

Система повітропроводів (завжди на поздовжній стороні!) З регулюванням швидкості обертання вентиляторів випаровувачів, які можуть працювати на різних швидкостях, для особливо дбайливого і рівномірного зберігання продукції при максимально короткому часі охолодження.
Відтворюється якість на вищому рівні: завдяки особливо легкому у використанні управління з жорстко-заданими програмами MIWE FP8 або опційно потужній системі управління з сенсорним екраном MIWE TC можлива зручна установка до 99 програм з максимум 8 циклами і їх надійний виклик з упевненістю в результаті.
Гігієнічність: стіни тиску запатентованої системи повітропроводів з високоякісної сталі для очищення виймаються за рукоятку.
Ніяких пошкоджень і висихання, завдяки швидкому охолодженню при мінімальному русі повітря.
Енергозберігаюча: всебічна, міцна, суцільна ізоляція товщиною 100 мм (опціонально 120 мм або 150 мм) не допускає перепадів температур і запобігає втратам енергії.
Великі поверхні випаровувачів з відстанню хв. 7 мм між пластинами роблять час розморожування мінімальним.
Інтелектуальність: спеціальна поглинаюча фаска над дверима зменшує попадання тепла і запобігає непотрібному обмерзанню внутрішнього простору.
Потужні компресори з достатніми резервами потужності для будь-якої температури від 5 ° C до 25 ° C.
Все внутрішнє виконання, включаючи дно (клас проти ковзання R12) з не вимагає особливого догляду, з гігієнічної високоякісної сталі.
Не «готова», а точно пристосована під Ваші потреби – все, що стосується величини, потужності і додаткових можливостей. Зона швидкого охолодження, додаткові, що зберігають температуру двері з ПВХ або реєстрація температури і пристрій аварійної сигналізації – Ви вибираєте.

Відеоогляд