Міксери HOBART HL**

Традиційні міксери продовжують традицію фірми HOBART щоденною надійною підтримкою Вашої роботи завдяки надійності, універсальності, чудової продуктивності, стабільності змішування, простоти операцій, простоти чищення та захисту оператора.
Спеціальний двигун розроблений для того, щоб плавно збільшувати обороти в хвилину, збільшуючи при цьому загальний термін служби міксера, зменшуючи тиск на його критичні елементи. Це тільки один із способів, яким гарантується надійність і довговічність міксера. Зубчасті передачі та вали, також як і підшипники, виготовлені із загартованої легованої сталі – спеціальних розмірів для роботи при більш високих навантаженнях. Мотор і контролер приводу зносостійкі, спеціальних розмірів, для роботи при більш важких загрузках.
Високоточний Таймер дає Вам перевагу бути більш точним в стабільності змішування. Ви можете перемикати і змінювати швидкість під час роботи міксера.
Детальний опис товару
Технічні Характеристики

Детальний опис товару

Запатентована “Технологія М’якого Старту” дозволяє Вам плавно перемикати швидкості.
За допомогою функції Швидкість Змішування Ви можете запустити міксер на низькій швидкості, щоб перемішати інгредієнти перед замісом.
Функція Автоматичного Запам’ятовування Часу фірми HOBART, запам’ятовує останній час для кожної швидкості, що робить ідеальним для змішування безлічі партій одного і того ж продукту.
HOBART має широкий асортимент аксесуарів та насадок для перемішування. Аналогічно нашим міксерам, діжі HOBART розроблені для довготривалої експлуатації в суворих умовах. Запатентований механізм “Швидкого Виймання Насадок” дозволяє їх просте використання та знімання.
Діжі з нержавіючої сталі, стійкі до використання кислот, таких як томатні основи, яйця і цукор. Доступні візки для діж для стендових моделей міксерів та широкий асортимент щитків проти бризок.
HOBART також пропонує приєднувальну втулку, яка в подальшому збільшує різнобічне використання міксера.

Технічні Характеристики