Упаковка HOBA

HOBA
ПАКУВАЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ HOBA
Наша основна увага до базової та міцної конструкції в процесі проектування робить наші машини простими в роботі, а також здатні вбудовуватися в будь-які існуючі робочі системи.
"Для упаковки Вашого продукту нам важливо розуміти, який тип упаковки потрібно, і який вид упаковки буде використовуватися - автоматичний або ручний."
Пакувальні машини компанії HOBA можуть використовуватися в напівавтоматичному або повністю автоматичному режимі з продуктивністю понад 60 упаковок в хвилину в залежності від типу продукту.
Стандартне пакувальне обладнання HOBA може упаковувати різні види нарізаного і не нарізаного хліба, а також кексів, булочок і рогаликів. При необхідності машина виготовляється за індивідуальним замовленням.

При створенні пакувальних рішень «під ключ» HOBA також може вбудовувати в лінії пакувальні машини типу «флоу-пак» та «пиллоу-пак».

Технічні Характеристики
Відео

Технічні Характеристики

Пристрій для роздування пакетів HBB

Напівавтоматичний пристрій для легкого відкриття пакетів з наступним завантаженням буханки хліба або булочок в попередньо підготовлені пакети. Пристрій може комбінуватися з транспортером, на якому відбувається закриття пакета або бути вбудовано в одну лінію з розвантажувальним столом хліборізальні машини.

Автоматичне завантаження продукту в пакети HBS
Повністю автоматичний пристрій для автоматичного завантаження порізаного або не різаного хліба або булочок в попередньо підготовлені пакети. Цей пристрій можна комбінувати з різними хліборізками і машинами для закриття пакетів в залежності від продуктивності.

Продуктивність до 3.600 виробів в годину


Автоматичне завантажування продукту в пакети HBS-CL
Повністю автоматичний пристрій для автоматичного завантаження порізаного або не різаного хліба або булочок в попередньо підготовлені пакети, з вбудованою головкою для кліпсування.

Продуктивність до 2.100 виробів в годину
Wrap Packer HWP
Повністю автоматична пакувальна машина для вантаження Лаваша, тортилья або "нан" хліб автоматично в заздалегідь підготовлені пакети. Можна поєднувати з багатьма різними кліпсувальними машинами в залежності від потужності.

Продуктивність до 1,500 виробів на годину.

Відео