MIWE ideal e+

Для випічки в MIWE ideal використовується «м’який» жaр, як і в стaрих кaменних пекaрних печaх. Тепло генерується джерелом випромінювання. Бaзою технології є випробувана нa прaктиці системa примусової циркуляції відпрацьованих газів, що прямують через відводи, які відокремлені від пекaрної кaмери. Зa рахунок цього створюється спокійне повітряне середовище випічки. Рівномірний перехід теплa нa вироби, що випікаються гaрaнтує відмінну якість хлібa.

Ім'я, яке обіцяє та тримає слово
Ярусна хлібопекарська піч екстра-класу. Циркуляція гарячого повітря із статичною атмосферою випічки. З рідкопаливною або газовою системою нагрівання. Переконує відмінними характеристиками випічки та високоточними функціями управління. Ідеально підходить для випічки всього асортименту хлібобулочних виробів - від щільного житнього хліба до дрібноштучної випічки із пшеничного борошна. Широка варіативність виконання щодо кількості подів, нагрівальних контурів, висоти подів та ін.
Високоефективний парозволожувач і тепер ще більш універсальна функція MIWE variobake роблять її більшекономічною, ніж усі її попередники.

Переваги
Технічні Характеристики
Відеоогляд

Переваги

Що робить піч MIWE ideal e+ такою унікальною


Гнучкість у мистецтві випічки - MIWE variobake
Ми розширюємо горизонти. Завдяки впровадженню в хлібопекарську піч абсолютно нової, набагато точнішої та одночасно більш гнучкої системи управління переносом енергії. Вона виключає ефект займання і перевищення потрібних температур і гарантує відмінну рівномірність, збільшує задоволення від роботи в режимі «завантаження за завантаженням» та підвищує гнучкість у характеристиці випічки, дозволяючи навіть відтворювати особливості інших хлібопекарських систем. детальніше

Економія води, економія енергії, ідеальна випічка:
Важко повірити але, разом із MIWE ideal e+ у майбутньому відпаде необхідність у відведенні води. Це стало можливим завдяки нещодавно розробленому парозволожувачу. Це означає, що випаровується рівно стільки води, скільки необхідно. Не більше, не менше. Оптимізація та нове розташування каналу надлишкового тиску також забезпечують ще більш рівномірний та ефективний розподіл пари.

Еталон енергоефективності
Усі компоненти та функції MIWE ideal e+ розраховані на максимально ефективне використання енергії. Оптимізована схема передачі тепла, а також нагрівальні контури, що окремо регулюються і окремо відключаються, в комбінації з покращеною ізоляцією, оптимізованою системою пари та зменшеної потужності пальника роблять цей MIWE ideal e+ найекономічнішшим, що будь-коли виробляло MIWE .

Для випікання справжнього подового хліба
Випікання в печі MIWE ideal e+ виконується на кам'яній плиті. Тому приготовлений у ній хліб може називатися подовим.
Додатково ми пропонуємо повне оздоблення подів кам'яними або сталевими плитами.

Спрощення багатьох процесів: висувні поди (опція)
За бажанням клієнта можна також оснастити MIWE ideal e+ одним - трьома стабільними висувними подами без додаткових опор. Тому що ми раз і назавжди вирішили зробити випічку найпростіше.

Ефективна база для оптимізації
У всіх випадках, коли потрібна раціоналізація та автоматизація виробничих процесів, автоматична завантажувальна установка MIWE athlet стає оптимальним доповненням для хлібопекарської печі MIWE ideal e+.
детальніше

Марка якості e+. Присвоюється лише найкращим.
Ефективне використання енергії та її економія у довгостроковій перспективі – одне з зобов'язань нашої компанії. Це стосується насамперед проектування установок та процесів для наших клієнтів. Тільки тим печам MIWE, які особливо відповідають цим вимогам, ми, як марку якості, додаємо до назви позначення «e+».

Технічні Характеристики

Відеоогляд