Smartline – лінія для формовки тістової стрічки

Smartline – це універсальна машина, оснащена унікальною поворотною сателітної головкою і здатна з її допомогою переробляти тісто будь-якого виду, формуючи рівномірно розкатану тістову стрічку, що оптимально підходить для завантаження вашої лінії для виробництва кондитерських виробів.
Переваги
Детальний опис товару
Технічні Характеристики

Переваги

  • Різноманітність асортименту, що випускається: завдяки унікальній регульованій сателітній головці машина Smartline може переробляти будь-які види тіста, у тому числі м’яке, липке, з великою кількістю рідини, після вистійки, в рівномірно розкатану тістову стрічку.
  • Підвищення якості: рівномірно розкатана тістова стрічка по безстрессовій технології складає основу високоякісної випічки строго певної ваги. Smartline допоможе вам вирішити цю задачу. Ця досконала машина в бережному режимі формує ідеальну тістову стрічку навіть з важкого тіста.
  • Ефективність: Smartline обладнана системою RONDO Control Concept (RCC). Вона має сучасну панель управління з набором простих та інтуїтивно зрозумілих функцій, всі важливі дані відображаються на дисплеї. Ви економите час і підвищуєте ефективність.
  • Продумані деталі: для RONDO важливе значення має забезпечення відповідності санітарним нормам. Тому машина має безліч продуманих деталей, що полегшують очистку.
  • Підвищення універсальності: Smartline – виключно універсальна машина, оскільки її експлуатація можлива в різних комбінаціях. Залежно від ваших потреб і вимог, вона може бути оснащена тістоформовочною машиною, машиною RONDO для оптимізації структури тіста (Dough Structure Optimiser), борошнопосипкою та розкидувачем зерен, а також на неї можуть бути встановлені від 1 до 3 калібраторів.

Детальний опис товару

Smartline включає 7 етапів для формування розкатаної тестової стрічки:
1. Завантаження – при невеликих обсягах виробництва тістові заготовки вручну викладаються на подаючий транспортер. За допомогою Smart Feeder ви можете робити завантаження Smartline в автоматичному режимі.
2. Борошнопосипачі і розкидач зерен – чотири борошнопосипачі здійснюють рівномірну посипку тістової стрічки з нижньої і верхньої сторони. Для виробництва рогаликів з двосторонньою посипкою зернами борошнопосипачі можна легко замінити розкидувачем зерен.
3. Вібруючі притискні лопатки – лопатки дбайливо формують тістову стрічку потрібної ширини. Це скорочує обсяг відходів в результаті обрізання краю і дозволяє тим самим зменшити витрати.
4. Регулюючий ролик – рівномірна подача тіста є неодмінною умовою отримання рівної стрічки та хлібобулочних виробів строго певної ваги. Регулюючий ролик вимірює висоту тіста і автоматично регулює його подачу.
5. Сателітна головка – унікальна сателітна головка дбайливо розкатує тісто. Завдяки запатентованій системі RONDO можна вибрати оптимальну настройку для кожного виду тіста.
6. Ролик поперечної розкатки – великий ролик поперечної розкатки з приводом та програмованою швидкістю, дбайливо і точно розкатує тістову стрічку до потрібної ширини.
7. Калібратори – залежно від потрібної кінцевої товщини тіста Smartline оснащується одним, двома або трьома калібраторами. На цьому етапі тістова стрічка ще раз розкатується з невеликим зусиллям точно до потрібної остаточної товщини. Потім Smartline здійснює загрузку подальшої лінії для виробництва борошняних кондитерських виробів.
Вам доводиться переробляти на одній лінії як листкове, так і не листкове тісто? Ви хотіли б поряд з розкаткою та загрузкою автоматизувати процес отримання листкового тіста? У цьому випадку ми можемо запропонувати вам комбінацію Smartline з MLC (Modular Laminating Concept). Обидві машини чудово доповнюють один одного. RONDO MLC – це модульне обладнання для ламінування тіста. Воно здійснює змішування маргарину і за допомогою однієї або двох станцій шарування формує потрібну кількість шарів. Потім Smartline дбайливо розкатує тісто до потрібної остаточної товщини і завантажує його на наступну лінію для формовки кондитерських виробів.

Технічні Характеристики