Автоматична нарізка

HOBA
Високопродуктивні хліборізки

В умовах стрімко зростаючого ринку компанія HOBA намагається постійно вдосконалювати продуктивність хліборізального обладнання відповідно до сучасних технологій. HOBA робить основний акцент на такі аспекти, як безпека, простота управління, ергономічність і зниження витрат на робочу силу. Завдяки модульній конструкції обладнання здатне задовольнити всі потреби будь-якого клієнта.

"Проста і міцна конструкція дозволяє здійснити точну нарізку різних видів хліба."

Хліборізальне обладнання ефективне при використанні в напівавтоматичному режимі, проте воно також легко комбінується з різними видами пакувальних машин і машин для закриття пакетів при використанні різних систем синхронізації.
Для кожного хлібопекарського продукту існує свій тип хліборізки. Діапазон моделей хліборізальних машин включає хліборізки з стрічковими ножами і хліборізки зі зворотно-поступальною рамою з ножами. Існують також два види машин для нарізки булочок: з дисковим ножом для надрізання булочки збоку або зверху і з стрічковим ножом для повного розрізання продукту.

Технічні Характеристики
Відео

Технічні Характеристики

Хліборізка HSA-2
Повністю автоматична хліборізка з стрічковими ножами для нарізання різних видів хліба. Може використовуватися як в напівавтоматичному, так і в повністю автоматичній лінії. Безперервно обертові похилі стрічкові ножі забезпечують бездоганну нарізку хліба.
Продуктивність до 3.600 виробів на годину.

Хліборізка HSA-5
Повністю автоматична хліборізка з стрічковими ножами для нарізання різних видів хліба може використовуватися як в напівавтоматичній, так і в повністю автоматичній лінії. Безперервно обертові похилі стрічкові ножі забезпечують бездоганну нарізку хліба.
Продуктивність до 2.000 виробів на годину.

Хліборізка HSB
Повністю автоматична хліборізальна машина рамного типу з вертикальним зворотно-поступальним рухом ножів. Машина ідеальна для таких продуктів як житній, фруктовий хліб, а також різних видів кексів.
Продуктивність до 1.800 або до 3.000 виробів в годину

Хліборізка HSC
Повністю автоматична хліборізальна машина з дисковим ножом для надрізання булочок і рогаликів. Може робити надріз збоку або зверху. Може використовуватися як окрема машина або в складі автоматичної системи.
 Продуктивність до 150 булочок в хвилину (нарізка в два ряди).

Хліборізка HSC-BL
Повністю автоматична хліборізка з горизонтальними стрічковими ножами для нарізки булочок. Розрізає булочки на дві або три горизонтальних частини. Може використовуватися як окрема машина або в складі автоматичної системи.
Продуктивність до 400 булочок в хвилину.