Hygienic Design - Wendel

DIOSNA
Детальний опис товару
Технічні Характеристики
Відеоогляд

Детальний опис товару

WH 240-600 A/E - змішувач преміум-класу в гігієнічному дизайні

Гігієнічно оптимізовані змішувачі Wendel у відкритому дизайні


Ваші основні переваги:
o   Тістоміс Wendel з нержавіючої сталі з відкритою гігієнічною структурою рами
o   Рухома діжа (WH A) або діжа з нижньою вигрузкою (WH E)
o   Машина без гідравліки, всі приводи електричні
o   Облицювання машини зведено до мінімуму
o   Тістоміс підходить для вологого очищення в діапазоні низького тиску.
o   Продуктивність: 240 кг - 600 кг тіста
Останньою розробкою в галузі гігієнічного дизайну є тістоміс Wendel лінії гігієнічного дизайну. Під час проектування машини було враховано рекомендації Європейської групи з гігієнічної інженерії та дизайну.

Ваш новий тістоміс Wendel виконаний у відкритій конструкції і має профілі з нержавіючої сталі. Це забезпечує більш швидке і ретельне очищення і зменшення поверхонь для забруднення. Поверхні гігієнічно оптимізовані для запобігання мікробного та твердого забруднення кінцевого продукту.

Ваш новий тістоміс преміум-класу полегшує процес очищення, а також подальшої обробки і, таким чином, підіймає ваше виробництво на новий рівень.

Особливості:

Змішувач WH 240-600 Wendel з подвійним місильним органом в формі вісімок, що протилежно обертаються, оптимально підходить для всіх видів тіста завдяки м'якому замішуванню та низькому нагріванню. Наприкінці часу замішування готове тісто або вивантажується через електрично керований отвір нижньої системи вигрузки (WH серії E – тістоміс знижньою вигрузкою), або транспортується в діжі для подальші обробробки (WH A-серія - відкатна діжа).

Розробка обладнання в гігієнічному дизайні забезпечує більш швидке і ретельне очищення і зменшення поверхонь, що забруднюються. Усі поверхні тістоміса додатково гігієнічно оптимізовані для запобігання мікробного і твердого забруднення кінцевого продукту.

Завдяки вашому новому тістомісу преміум-класу в гігієнічному дизайні ви не тільки підвищите продуктивність у майбутньому, а й оптимізуєте процеси очищення, включно з вологим очищенням.

Технічні Характеристики

Відеоогляд