Cromaster

Cromaster
Високопродуктивна і компактна машина для виробництва круасанів
Як можна привести клієнтів в захоплення?
Запропонувати їм ідеальні круасаны.
Вже більше 70 років швейцарська компанія RONDO розробляє та виготовляє машини для розділки тіста. «Dough-how & more» – наш багатолітній досвід і глибокі знання в області формування і розкатки тіста створюють міцну базу для виробництва широкого спектру іноваційних машин і ліній. Машина для виробництва круасанів RONDO Cromaster відома, перш за все , своєю високою продуктивністю в поєднанні с компактними розмірами. Вона вирізняється максимальною надійністю в експлуатації та продуктивністю до 24 000 круасанів в годину. Придбавши Cromaster, Ви отримуєте всі переваги машин RONDO: сучасну систему управління, продуману концепцію дотримання гігієни та надійну конструкцію, розраховану на експлуатацію 24 години на добу 7 днів на тиждень.
Переконайтесь самі: спеціалісти нашого центру «Dough-how» з задоволенням проведуть для вас презентацію обладнання
Детальний опис товару
Переваги
Технічні Характеристики
Відеоогляд

Детальний опис товару

Що вирізняє оптимальне виробництво?
Висока точність та надійність експлуатації.
Вирізати з тіста трикутники, покласти, при потребі, начинку, розвернути і скрутити – ці чотири дії Cromaster виконує повністю автоматично на високій швидкості та з максимальною точністю. Так просто, швидко і економічно получаються круасани чудової якості з начинкою і без!
Потрібні рівномірно скручені круасан?
Використовуйте надійні технології.
Разробники і спеціалісти RONDO Dough-how можуть використовувати весь досвід, накопичений за багаторічну історію виробництва круасанів. Тому вони знають, на що потрібно звертати увагу, в першу чергу: на точність і надійність технологічного процесу. Від гільйотини з рухомим штампом до керованого скручуючого пристрою – всі компоненти і процеси машини ретельно продумані та випробовані щоденною практикою. Разні можливості налаштувань дозволять виробляти самий широкий спектр скручених виробів з максимальною точністю та рівномірністю.

Переваги

Cromaster пропонує цілий ряд переваг, а саме...
• можливість організації високефективного виробництва на не великій площі,
• надійність та ефективність експлуатації,
• формовка різнманітних скручених хлібобулочних виробів, в тому числі з начинкою та загнутих.
• вкладення коштів в гнучкий та перспективний напрямок.
Висока продуктивність
Cromaster дозволить вам виробляти на один ряд в годину до 3000 круасанів без начинки. Або 2000 зігнутих круасанів, чи круасанів з начинкой, або ж 2000 багетів. При виробництві в 8 рядів отримуєм до 24 000 круасанів без начинки в годину.
Компактна конструкція
Для Cromaster найдеться місце в будь якій пекарні, так як довжина найкоротшої моделі для виробництва круасанів без начинки складає лише 4,5 м. Модель с дозатором начинки трішки ддовша – 5,8 м
Надійна конструкція
Cromaster вирізняється найвищою надійністю та розрахована на експлуатацію 24 години на добу 7 днів в тиждень. В своєму обладнанні компанія RONDO використовує високоякісні компоненти, в тому числі сучасні, надійні системи управління Siemens і енергоефективні мотори-редуктора.
Висока гнучкість
Ви легко можете налаштувати необхідну ступінь автоматизації Cromaster. В якості окремо стоячої машини вона комплектується тісторазкаточною машиною і калібратором. А в комбінації з загрузочною лінією, лінією для ламінації чи посадчиком отримаєм повністю автоматичну виробничу лінію. Звичайно, Cromaster, як і всі інші машини RONDO, відповідає діючим міжнародним нормам безпеки.
Широкий асортимент
Виготовляйте круасани та інші скручені хлібобулочні вироби на свій смак:
• круасани розмірів «міні», «міді» і «максі»,
• з слоєного і неслоєного тіста
• круасани вагою від 10 до 200 г,
• круасани з начинкою і без начинки,
• круасани з різною щільністю скручування,
• круасани з начинкою з відкритими чи закритими кінцями,
• зігнуті, різної степені круасани чи рогалики
• солені і зернові «палочки», багет, яїчні тарти і багато іншого…

Технічні Характеристики

Відеоогляд