MIWE backcombi

Піч MIWE backcombi створить вам можливості для здійснення всіх задумів. У даній печі комбінується рухливе повітряне середовище конвекційної пекарної печі MIWE aero або MIWE econo з нерухомим повітряним середовищем подової пекарної печі MIWE condo. Таким чином, дві системи пекарних печей об’єднуються на дуже компктній площі (яку ви можете відразу використовувати для відповідної вистійної шафи) в продукт виняткової багатофункціональності та найвищої досконалості випічки. Кожна з двох пекарних печей в моделі MIWE backcombi є справжнім професіоналом у своїй справі. Всі основні дані по багатофункціональності та продуктивності печей MIWE aero/MIWE econo описані в розділі “Конвекційні печі”, а ознайомитися з характеристикою і перевагами MIWE condo можете в розділі “Подові печі”.
Відносно вибору пристрою керування для MIWE backcombi ви теж абсолютно вільні. Пристрій керування MIWE FP має більше 30 жорстко-програмованих кнопки для вибору програм та є дуже зручним, що дозволить вам здійснювати виклик програм випічки натисканням єдиної кнопки.
Переваги
Технічні Характеристики
Відеоогляд

Переваги

Переваги:
  • З backcombi Вам підвладне все розмаїття випічки: будь то чутливі легкі кондитерські вироби або важкий селянський хліб (aero і condo).
  • Завдяки системі управління FP можна створити комплексну концепцію управління для всіх пристроїв. Для ще більшого комфорту на aero можна оснастити сенсорне управління Touch Control MIWE TC.
  • MIWE backcombi забезпечує ідеальну атмосферу випічки для кожного виду виробів.
  • Максимально можлива гнучкість для задоволення найвищих вимог до якості – на невеликій установчій площі.
  • MIWE backcombi також ідеально підходить саме для застосування в професійних училищах, лабораторіях, випробувальних пекарнях для розробки продукції і т.д.
Приналежності: витяжний зонт, паровий конденсатор, вистійна шафа, шафа для сушки, проміжна секція, нижня секція, цоколь, ролики.

Технічні Характеристики

Для отримання технічних даних та параметрів зверніться в розділ “Конвекційні печі” (MIWE aero та MIWE econo) та в розділ “Подові печі” (MIWE condo).

Відеоогляд