Силоси

Силоси обладнані різними допоміжними системами, щоб забезпечити безперебійну, дозовану подачу сировини. При необхідності, силоси обладнуються захистом від вибуху. Точність зважування залежить також від методу дозування. Дозувальні та зважувальні системи розроблені на основі дозометричних датчиків, які забезпечують зважування компонентів. Дозуючі пристрої (шнекові, вібраційні, пневматичні і інші) використовуються відповідно до конкретних технічних умов.
Детальний опис товару
Відео

Детальний опис товару

Ми пропонуємо зовнішні і внутрішні силоси, виготовлені з різних матеріалів, з розмірами відповідно до вимог замовника, призначені для зберігання і дозування порошкоподібних, кристалічних і крупнозернистих компонентів
Внутрішні силоси призначені для зберігання і висипання порошкових, кристалічних та крупнозернистих матеріалів – борошна, цукру, зернових та ін.
Зовнішні силоси обладнані різними опорними системами, призначеними для легкого розвантаження продуктів, що складуються. За бажанням замовника виробляються вибухозахисні силоси.
Фільтри: канинні, патронні і рукавні призначені для фільтрації твердих забруднюючих речовин.
В наявності є фільтри з регенерацією:
  • JET – регенерація продувкою стисненим повітрям
  • шляхом механічного струшування
Віброднища    Дієвою системою для розвантаження сипучих і гранульованих матеріалів є вібраційне днище. Ми пропонуємо віброднища, які пройшли тестування на якість і продуктивність, різних розмірів і з різних матеріалів.
Захист силосів та визначення рівнів
  • Запобіжні вакуумні та пневматичні клапани
  • Розривні мембрани
  • Датчики рівня
Механічна розгрузка:  а вихідному отворі бункера використано механічне обладнання для дозування і струшування продукту. При дозуванні є можливість налаштування величини і швидкості коливань дозуючих призм.
Працює за принципом обертового руху поздовжніх решіток з квадратним перетином в обидві сторони на заданий кут.
Кількість дозуючого матеріалу на один цикл обертання залежить від кута відкриття устаткування та від кінцевих положень гідравлічного валу. Загальна дозуюча кількість залежить від швидкості ходу обладнання.

Відео