Програма Rex

РОДИНІ REX ДОВІРЯЮТЬ ПЕКАРІ В УСЬОМУ СВІТІ
Досконала та надійна техніка - це лише один бік, другий же - послідовна спрямованість на цільові групи. Тому в асортименті König є три модельних ряди та безліч варіантів моделей, що покривають весь діапазон потреб: де завгодно, у будь-якій кількості, будь-які продукти: Тісторозділювальні машини від König закладають надійну основу для продуктивного виробництва першокласних хлібобулочних виробів. Їм довіряють пекарі в усіх частинах світу.
Детальний опис товару
Технічні Параметри
Відеоогляд

Детальний опис товару

ДЕЛІКАТНА ОБРОБКА ТА МАКСИМАЛЬНО ТОЧНЕ ЗВАЖУВАННЯ


ПОДІЛ І ОКРУГЛЕННЯ ТІСТОВИХ ЗАГОТОВОК ЗА ПРИНЦИПОМ REX


Найскладніші виклики - завжди ті, які передбачають максимально можливу узгодженість протилежних інтересів. Саме такі завдання виникають у процесі поділу та округлення тіста.
З одного боку, йдеться про щадну обробку тіста, а з іншого -
про постійну відповідність суворим ваговим нормам під час виробничого процесу.
І останній, але не менш важливий фактор: компанія König посідає лідируючі позиції в технологіях також завдяки вирішенню цієї проблеми, чим явно задоволені її клієнти.
Зокрема, використовуючи складні технології, як-от запатентований принцип попереднього порціонування тіста, нам вдалося досягти оптимального балансу між точністю розважування та щадною обробкою тіста. Компанія König гарантує наявність таких характеристик у всіх машин сімейства Rex.

Технічні Параметри

Відеоогляд

BASIC REX

CLASSIC REX FUTURA

REX FUTURA MULTI

GRANDE REX