Пончикові апарати Jufeba

Jufeba випускає апарати для випічки виробів з дріжджового та бездріжджового тіста і заварних мас, які комплектуються вбудованими вистійними шафами. Розстояні тістові заготовки надалі завантажуються у фритюрницю, де за заданою програмою відбувається обжарка виробів (наприклад, приготування пончиків), в процесі якої виріб неодноразово перевертається.
Пончикові апарати Jufeba відрізняє швидке нагрівання робочої зони, висока стійкість до окислення і довгий термін використання. Місткість апаратів - від 18 до 60 виробів. У процесі приготування пончики автоматично опускаються в ванну з маслом, випікаються, потім перевертаються і виймаються. Вручну здійснюється тільки укладання тістових заготовок і збір готових виробів. Приготування пиріжків і пончиків з використанням обладнання Jufeba - високотехнологічний, гігієнічний і безпечний процес.
Широкий модельний ряд апаратів Jufeba представлений як невеликими настільними моделями, так і великими автоматичними машинами, і дозволяє оптимально підібрати обладнання для оснащення як промислових підприємств різної потужності, так і невеликих виробництв і підприємств сектора громадського харчування.

Переваги
Відеоогляд

Переваги

Устаткування виробництва Jufeba можуть додатково оснащуватися:
• вбудованою установкою для регулювання рівня та очищення жиру
• обладнанням для наповнення виробів начинкою і посипання цукровою пудрою, для глазурування і декорування виробів
• вмонтованими в корпус апарату годинником, оснащеним звуковим сигналом

Відеоогляд