MIWE athlet

MIWE athlet забезпечить не тільки підвищену комфортність, оптимізований технологічний процес nf ефективні результати раціоналізації у вашій пекарні, а й підвищення якості продукції. При натисканні кнопки MIWE athlet візьме на себе без проблем всю роботу по завантаженню печі, на яку йде стільки сил і здоров’я. Він піднімає та опускає невтомно найважчі вантажі, завантажує і розвантажує комплексні хлібопекарські печі.
Відмінна автоматизація процесу означає, що ваше виробництво має працювати як годинник без особливих затрат ручної праці. І тут можна назвати MIWE athlet майстром своєї справи. Адже ми передбачили найкраще конструктивне виконання і технічне оснащення для його експлуатації в жорстких умовах. Візьмемо для прикладу подвійний двигун барабана, розроблений нами спільно з відомим виробником електродвигунів безпосередньо для автомата MIWE athlet. У нормальному робочому режимі ви його зовсім не помітите. Але вам буде приємно відчути його присутність. Наприклад, по плавності ходу і надійності роботи MIWE athlet. Або по можливості автоматичного змащення приводів і направляючих в MIWE athlet. Без простоїв.
Детальний опис товару
Технічні Характеристики
Відеоогляд

Детальний опис товару

У подвійному двигуні є ще одна перевага: окрім приводу транспортера в його корпусі розташований привід переміщення. Це означає: зниження кількості зайвих компонентів і більш просте обслуговування. Для досягнення безперебійної роботи і при горизонтальному переміщенні, ми передбачили для MIWE athlet фундамент у вигляді системи круглих беззазорних направляючих з виключно плавним ходом, що дозволяє захистити дану систему від забруднення. Направляючі, виготовлені із зносостійкої відшліфованої сталі, прокладені врівень з підлогою, таким чином, виключається ризик спіткнутися на підлозі.
MIWE athlet L може обслуговувати максимально 3 хлібопекарські печі, відповідно з 6 пекарними камерами в кожній, завантаження та розвантаження печі здійснюються натисканням кнопки.
MIWE athlet XL обслуговує до 30 пекарних камер в 5 хлібопекарських печах максимально, виконуючи цілеспрямовано (за допомогою системи управління переміщенням) завантаження і вивантаження будь-якої пекарної камери або повністю хлібопекарської печі з автоматичним довипіканням по закінченні процесу випічки.
MIWE athlet XXL вбудований в цифрову систему, він є оптимальним партнером для комп’ютерної системи управління та обробки даних, включаючи адміністрування програм випічки, нічного пуску і графічного аналізу завантаження. Oбслуговуючи при цьому до 12 пекарних камер і 8 хлібопекарських печей – і все це в 3-х змінному режимі роботи.
Як і годиться істинно універсальному майстру, MIWE athlet підходить для застосування з будь-якою хлібопекарською піччю, формат листів якої відповідає євростандартам. Але продемонструвати свої достоїнства він зможе, звичайно, краще всього в комбінації з хлібопекарською піччю MIWE. Адже в цьому випадку хлібопекарська піч та завантажувальна техніка повністю інтегровані в аналогічні системи управління.
MIWE athlet зможе допомогти вам у будь-якому випадку. Для всіх сортів подового хліба та класичного асортименту булочних виробів. А наявність висувного завантажувача MIWE дозволить зробити це для всіх видів продукції, що випікаються на листах або в формових касетах.
Для успішної автоматизації потрібна система управління, яка зможе ідеально регулювати і контролювати всі задані параметри. Оскільки вимоги пекарів щодо завантаження різні, фірма MIWE пропонує системи управління трьох типів. Яким буде ваш вибір: стандартна система управління або автоматична хлібопекарська установка з універсальною центральною системою управління або проміжний варіант, визначається виключно вашими потребами. До речі, всі системи управління MIWE не просто купуються, а розробляються і виготовляються нашими власними силами. Адже тільки так ми можемо гарантувати оптимальну взаємодію даних систем між собою та з іншими системами нашого виробництва, а також їх взаємосумісність.

Технічні Характеристики

Відеоогляд