Compas 4.0

Детальний опис товару
Технічні Характеристики
Відеоогляд

Детальний опис товару

Новаторський Compas 4.0 переосмислює розкатування тіста:
• Унікальна з чотирма індивідуальними приводами, відкриваючи для вас незліченну кількість нових можливостей в обробці тіста.
• Революційний інтерфейс i-Touch підтримує Вас від А до Я, визначаючи «просту операцію» для розкаток абсолютно по-новому.
• Завдяки надзвичайно ніжному способі роботи, Ви можете справді розкатати будь який вид тіста.
• Надзвичайно висока продуктивність для подачі на будь-яку лінії формування шириною 700 мм.
Найвища ефективність в розкатуванні тіста
Завдяки дуже високій швидкості руху стрічки та великими зазорами між валами та чотирьом потужним індивідуальним двигунам, Compas 4.0 дає змогу набагато швидше розкатати та зменшити експлуатаційні витрати.
Легендарна надійність
Більше 65 років досвіду роботи лідера інновацій у поєднанні зі швейцарською якістю. Compas 4.0 особливо міцний, надійний і призначений для майбутнього.
Легке керування та робота без помилок
Інтуїтивна робота, така ж проста, як і використання смартфона. Інноваційні системи допомагають уникнути помилок. З Compas 4.0 кожен може працювати ефективно відразу.
Розкатує будь-який вид тіста
Одна пара валиків і чотири окремі приводи. Оптимальні параметри для розкатування та намотування на скалку. Compas 4.0 обробляє кожен вид тіста рівномірно і без стресу.
Найвища швидкість
Compas 4.0 настільки швидкий, що Ви можете подавати тісто на лінію формування з продуктивністю до 800 кг тіста на годину. Новаторські чотири індивідуальні приводи, які завжди забезпечують оптимальне розкатування тіста, досягаючи максимальної продуктивності.
Розкатування без стресу
Інноваційний Compas 4.0 оснащений чотирма індивідуальними приводами (патент), які дозволяють Вам розкатати будь-який вид тіста. Таким чином, Ви завжди отримуєте рівномірне тістове полотно без натягу. Це означає, що ваші вироби завжди матимуть однакову вагу та розмір.
Намотування на скалку без натягу
Щоб гарантувати намотування тістового полотна на скалку без натягу Compas 4.0 на початку повільно і ніжно намотує тістове полотно поступово збільшуючи швидкість. Завжди індивідуально адаптований до Вашого виду тіста.
Логічність пороцесу
З Compas 4.0 всі кроки процесу запрограмовані таким чином, що вони завжди виконуються однаково. Інноваційна система додатково інформує користувача, якщо вага або пружність тістового блоку відхиляється від заданої величини.
Найбільші блоки тіста
Чим більший тістовий блок, тим ефективніше Ви працюєте. Чотири потужні індивідуальні приводи дозволяють без проблем обробляти блоки з тіста вагою 20 кг. Навіть якщо вони вже вистояні або охолоджені та надзвичайно тверді.
Зменшення експлуатаційних витрат
За допомогою Compas 4.0 Ви можете мінімізувати відходи тіста і, таким чином, зменшити Ваші витрати. Просте керування з i-Touch та інноваційні системи допоможуть запобігти помилкам. Compas 4.0 можна за короткий проміжок часу очистити.
Довгий термін експлуатації
Якісні компоненти та міцна конструкція гарантують, що Ви можете працювати з Compas 4.0 протягом багатьох років. Великий i-Touch дисплей стійкий до ударів і додатково захищений міцною дужкою.
Гігієнічність
Новаторська концепція гігієни Compas 4.0 вражає гладкими поверхнями та відкритою конструкцією. Немає ніш, де міг б накопичуватися бруд, а лотки для уловлювання борошна тримають підлогу в чистоті. Щоденне прибирання займе лише 10-12 хвилин.

Технічні Характеристики

Відеоогляд