Турбоміксер Gorreri

Турбоміксер GMG100 - це орієнтир нового покоління обладнання безперервної дії для підготовки м'якого і збагаченого киснем тіста (бісквіт, Савоярді, кекси, мафіни, збиті креми, вершки). Дана лінія відповідає нових технічним і виробничим запитам харчової галузі. Нова серія GMG - це симбіоз високих технологій і виняткових стандартів якості, і підтвердженням цього є нова інноваційна головка VERTIMIX.
Термоміксер GMG100 універсальний і компактний, включає в єдину структуру міксер попереднього замісу інгредієнтів, бак накопичувач і турбоголовку з технологією Vertimix. Компактні габаритні розміри і висока технологічність разом з високою якістю виконання дозволяють відповідати найвищим технічним і виробничим запитам. Бак з напівкруглим дном міксера попереднього змішування і особливу будову куль дозволяють оптимізувати процес гомогенізації продукту, а вертикальне положення головки дозволяє з легкістю добитися дуже низьких показників щільності на різних видах тіста. Машина оснащена ПЛК і сенсорною панеллю з вбудованим електрошафі і навісний панеллю керування.
Детальний опис товару
Технічні Характеристики

Детальний опис товару

ГОЛОВКА термоміксера VERTIMIX®
Головка термоміксера повністю виготовлена ​​з нержавіючої сталі AISI304, відполірована зовні і оброблена микросферами всередині. Головка складається з трьох основних частин:
1. Супорт
2. Ротор
3. Статор
Останній має подвійну стінку, щоб забезпечити циркуляцію охолоджуючої рідини.
Особлива конструкція статора і ротора оснащена призматическими зубами квадратного перетину, які перетинаються з встановленої регулярністю. Зуби прикріплені на статорі-роторі за допомогою спеціальної процедури пайки-зварювання, а нові ущільнення для обертових елементів, сертифіковані FOA (Food and Drug Administration / Управління з контролю харчових продуктів і лікарських засобів) гарантують ідеальну чистоту головки під час мийки.
Продукт, який подається в головку, перемішується завдяки роботі зубів, які забезпечують якісне і однорідне насичення повітрям продукту. Повітря, який попередньо очищається спеціальними фільтрами, надходить безпосередньо в головку. Кількість повітря, що подається можна регулювати за допомогою флюксметра з клапаном. Робочий тиск в голівці регулюється за допомогою пневматичного пристрою противодавления.
Головка приводиться в рух за допомогою електродвигуна, керованого інвертером.

Технічні Характеристики