Robotrad-p+

Напівавтоматичний прес для формування з фіксованою пластиною пресування і фіксатором бокової решітки
Robotrad-p+ — гідравлічний формовочний прес з синтетичною пластиною пресування для ремісничого хліба з довгим строком служби. Прес Robotrad-p+ створений на базі гідравлічних подільників Robocut і Robotrad, але в ньому немає диска для ділення. Замість нього машина обладнана синтетичною пластиною для пресування.
Детальний опис товару
Технічні Характеристики
Відео

Детальний опис товару

Завдяки фіксатору бокової решітки можна ділити тісто без фізичного натискання. Формування тіста відпувається з допомогою бережного переміщення тіста через змінну решітку, яка може бути прямокутною, квадратною або трикутною.
Після надання тісту кінцевої форми його можна відразу переміщати в піч.
Коли фіксатор бокової решітки знаходиться в верхньому положенні, Robotrad-p+ виконує всі функції преса для тіста і масла Robopress. Він дозволяє формувати одинакові прямокутні блоки тіста і масла.
Формуючі решітки мають тефлонове покриття для простої очистки і зменшення об’єму борошна при ділені тіста. Коли решітки не використовуються, їх можна повішати на гачки однієї з бокових панелей машини. На гачках можна зберігати до 6 решіток.
Все моделі Robotrad укомплектовані чашею для тіста розміром 43x43,5x12 см місткістю 20кг.
Модель Robotrad-p+ Керування пресуванням і формуванням з допомогою джойстика вверх і вниз.
Модель Robotrad-p+ Automatic Керування пресуванням і формуванням одним натисканням джойстика; запуск автоматичного робочого циклу одним натисканням, управління формуванням одним нажтисканням. Окрім цього, керується кінцевим вимикачем і регулятором часу.

Технічні Характеристики

Відео