Дозування порошкових компонентів

Дозування порошкових компонентів
Дозуючі та зважувальні системи започатковані на дії тензометричних датчиків, котрі застосовуються для зважування сировини, добавок або дуже дрібних компонентів.
Чіткість зважування залежить від способу і точності дозування. Тип дозуючого обладнання (гвинтове, вібраційне, пневматичне та багато інших ) обирається в залежності від конкретних технічних умов.
Дозування сипучих компонентів здійснюється на основі фізико-хімічних властивостей сировини, що дозується і здійснюється механічним і повітряним способом з використанням інноваційних методів, розроблених в нашій компанії, послідовним / паралельним способами, що забезпечують високу точність спільно з необхідною продуктивністю.
Відео
Характерыстики

Відео

Характерыстики

Моделі Premium для інтенсивного використання та важкого тіста, підходять для пекарень всіх розмірів. Моделі M Premium презначені для інтенсивного цілодобового використання та для замісу більш тугого тіста. Стаціонарна діжа з двома двигунами, двома швидкостями з двохстороннім обертанням діжі, що дозволяє обертати діжу в іншу сторону на 1-й швидкості.
Покращена система приводу з двома ременями: в спіральний орган передається більше потужності, а також досягається економія енергії.
Стандартна модель: діжа, кришка і спіральний місильний орган виготовлені з нержавіючої сталі.