Ламінаційна лінія MLC

Основою для незмінно високої якості випічки, як відомо, є безперечно ламінована тістова стрічка з рівномірними шарами маргарину. RONDO MLC дозволить Вам найефективнішим чином виробляти в безперервному автоматичному режимі однорідні тістові блоки і стрічки з точним розподілом шарів. RONDO MLC дозволить Вам автоматизувати виробництво. Поряд з листковим, листковим дріжджовим і тістом для круасанів, на цій системі Ви зможете переробляти також хлібне, дріжджове і пісочне тісто. Навіть для м’яких видів тіста з високим вмістом вологи знайдеться підходяще MLC-рішення.
Ви хочете переробляти не тільки листкове тісто, але ще й інші види тіста, аж до дуже м’якого тіста з високим вмістом вологи? Тоді просто доповніть свою RONDO MLC тістоформовочною машиною Smartline.
Детальний опис товару
Технічні Характеристики

Детальний опис товару

Порціонуюча воронка – дана воронка дозволяє автоматизувати завантаження MLC. Внаслідок цього підвищується продуктивність і зменшується кількість персоналу.
Екструдер – трьохвальцьовий екструдер тістової стрічки підходить для переробки різних видів тіста. Екструдер виробляє однорідну тістову стрічку незмінної товщини і ширини. Адже це дуже важливо для бездоганної якості продукції.
Насос для подачі маргарину – видає рівномірну по товщині і ширині безперервну стрічку маргарину. Тістова стрічка складається таким чином, що тісто повністю покриває маргарин.
Сателітна головка – обертові вали сателітної головки дбайливо розкатують тістову стрічку до необхідної товщини.
Станція шарування – на станції шарування тістова стрічка укладається шарами один поверх іншого. Завдяки цьому утворюються однорідні шари маргарину. На закінчення, складена товста тістова стрічка розкатується на другій сателітній головці.
Вбудовані електрошафи – електрошафа вбудована в MLC і не займає додаткове місце в пекарні. У разі розширення RONDO MLC додатковий модуль швидко і без проблем підключається з використанням принципу «Plug & Play».
Швидка чистка:
  • гладкі поверхні;
  • нержавіюча сталь;
  • зручний доступ до компонентів;
  • білі або сині стрічки.
Просте управління – RONDO MLC оснащена мікропроцесорною системою управління. Це дуже спрощує роботу. Кольоровий сенсорний екран з можливістю зберігати до 100 програм.
Комбінація зі Smartline – RONDO MLC являє собою в комбінації зі Smartline компактне мультифункциональне рішення. На лінії Smartline можна переробляти в автоматизованому режимі всі види тіста – від тугого листкового і до м’якого тіста для чіабатти.
  • Запатентована, регульована сателітна головка
  • Дбайлива розкатка тіста
  • Рівномірні та однорідні тістові стрічки

Технічні Характеристики