Закривання пакетів

НОВА
МІЦНІ І НАДІЙНІ МАШИНИ ДЛЯ ЗАКРИВАННЯ ПАКЕТІВ

На кожному ринку існують різні переваги при закритті пакетів з продукцією. На сьогоднішній день вибраний спосіб закриття пакету служить не лише для цілей закриття пакетів, а також для презентації продуктів покупців.
Машини для закриття пакетів компаній HOBA мають стандартну конструкцію та виробляються  відповідно до вимог клієнта, хоча різні варіанти дизайну можуть мати місце.
"Простота конструкцій гарантує мінімальне технічне обслуговування та зниження затрат на управління машиною."
Багатофункціональні машини для закриття пакетів переривчастої або постійної дії є ідеальним рішенням для закриття паперових або пластикових пакетів, як з економічної точки зору, так і з точки зору безпеки. Машини можуть працювати як окремо стоячі одиниці обладнання, або бути вбудованими в різні пакувальні лінії, де поєднуються з пристроєм завантаження пакетів або пакувальної машини з системою «флоу-пак».

Технічні Характеристики
Відео

Технічні Характеристики

Напівавтоматична пакувальна машина CL-HBB (кліп-стрічка)
Напівавтоматична проста пакувальна машина з системою закриття пакетів за допомогою кліп-стрічки. Упаковує розрізаний або не розрізаний хліб, булочки, рогалики, а також інші вироби за допомогою пристрою для роздування пакетів в пластикові та паперові пакети.

Продуктивність до 1.500 виробів за годину.

Лінійний транспортер для закриття пакетів CL-Flow (кліп-стрічка)
Машина для закриття пакетів за допомогою кліп-стрічки розташовується в одній лінії з горизонтальною пакувальної машиною (наприклад, машиною з системою «флоу-пак») і призначена для закриття пакетів з багетами, хлібом, кексами і іншими хлібопекарськими виробами.

 Продуктивність до 1.800 виробів на годину.
Напівавтоматична пакувальна машина HPL-20 (кліп-стрічка)
Напівавтоматична проста пакувальна машина з системою закриття пакетів за допомогою кліп-стрічки. Упаковує розрізаний або не розрізаний хліб, булочки, рогалики, а також інші вироби за допомогою пристрою для роздування пакетів в пластикові та паперові пакети.

Продуктивність до 1.800 виробів за годину.

Автоматична пакувальна лінія HTA-15 (кліп-стрічка)
Повністю автоматична пакувальна лінія з системою закриття пакетів за допомогою кліп-стрічки. Комбінується з хліборізкою для отримання напівавтоматичної лінії або з пристроєм завантаження пакетів для отримання повністю автоматичної лінії. Доступна в горизонтальному або похилому виконанні. Довжина лінії варіюється по запиту.

Продуктивність до 2.000 виробів за годину

Автоматична пакувальна лінія HTA-15S (кліп-стрічка)
Повністю автоматична високошвидкісна пакувальну лінію з системою закриття пакетів за допомогою кліп-стрічки. Комбінується з хліборізкою для отримання напівавтоматичної лінії або з пристроєм завантаження пакетів для отримання повністю автоматичної лінії. Доступна в горизонтальному або похилому виконанні. Довжина лінії варіюється за запитом.

 Продуктивність до 3.600 виробів за годину.