Мийка для ящиків HOBART FUX Compact

Детальний опис товару
Відеоогляд

Детальний опис товару

Мийка контейнерів FUX-Compact призначений для мийки ящиків. Менші контейнери повинні митися в спеціальній решітці. Максимальна продуктивність становить 300 контейнерів на годину.
Машина має подвійну миючу і ополіскуючу стадію на виході і кінцеву зону ополіскування.
Машина виготовлена з нержавіючої сталі спеціально для миття контейнерів. Регульовані по висоті ніжки компенсують нерівності підлоги. Доступ до миючої і ополіскуючої систем через інспекційні двері, які легко відкриваються. Корпус знімається без будь-яких інструментів і забезпечує швидкий доступ. Конструкція, бак, інспекційні двері, корпус, миюча і ополіскуючі системи виготовлені з нержавіючої сталі.
Конструкція виготовлена відповідно до стандартів GS і CE, водонепроникаюча (IPX5).
Машина є сертифікована згідно ISO 9001.
Миюча зона.
Контейнери очищаються зверху, знизу і збоку в зоні промивання. Миюча зона виготовлена для високого тиску і високої циркуляційної потужності. Миючий душ і форсунки виготовлені з нержавіючої сталі.
Кінцева ополіскуюча зона
Насос ополіскування входить в стандартну машину і залишки піни змивається з контейнерів водою в кінцевій зоні ополіскування. Труба для ополіскування виготовлена з нержавіючої сталі. Зйомні штори запобігають розбризкуванню піни.
Нагрівач для ополіскування
Вбудований нагрівач в баку нагріває ополіскуючу воду до потрібної температури. Температура контролюється термостатом з дисплеєм на щитку. Доступ до нагрівального баку спереду.
Управління SMARTRONIC
Управління виконано однією кнопкою для чіткого і легкого використання. Вона має вмикач Вкл/Викл, відображає стан, помилки і температуру.
Підключення
Машина є готова для монтажу і для використання. Все управління та елементи управління спроектовані і підключені всередині відповідно до діючих норм

Відеоогляд