MIWE thermo-static

З MIWE thermo-static для двох або трьох вагонеток Ви досягнете м’якого переносу тепла, без збою продуктивності та гнучкості. Оптимальна кірка, покращений підйом тіста в печі і чудова структура м’якушки являється, крім зменшених втрат вологи і довгого нечерствіння, відмітними ознаками цієї удосконаленої техніки. Вагонеточна піч, що обігрівається термомаслом, чудово підходить для випікання всього асортименту продукції від важкого житнього хліба до дрібноштучної випічки з пшеничного борошна; завантаження здійснюється на подах, в ящиках або на листах.
Переваги
Технічні Характеристики
Відеоогляд

Переваги

Переваги:
  • М’яке тепло і рівномірні результати випічки, завдяки бережному режиму; типова для термомасла випікаюча характеристика з низьким рівнем упікання і довшою свіжостю.
  • Нова, 2-ступінчаста турбосистема з рухом повітря від передньої частини пекарної камери до задньої – особливо зручна для формової випічки, яка досить просто вбудовується в програму випічки для більшої гнучкості в циклах випічки: Ступінь 1 – для легкого рум’янцю, Ступінь 2 – для посиленої конвекції та для форсованого відводу пари.
  • Оптимізована система парозволоження MIWE atmo-jet за допомогою стиснутого повітря перетворює воду в невеликий туман. Це дозволяє краще покрити парогенератор, задіюючи всю його поверхню і знижуючи витрату води.
  • Завдяки швидкому випаровуванню в пекарній камері відразу ж створюється насичений пар з підвищеним тиском, який значно підвищує якість продукції, що випікається.
  • Випікання “загрузка за загрузкою”, більш короткий час відновлення і економія енергії з вбудованим парозволожувачем (заявлений на отримання патенту); велика камера для візуального контролю і легкого видалення накипу.
  • При зміні продукту більше гнучкості, завдяки оптимальній, заявленої на патент системі “cool-down” (система охолодження); незважаючи на високу термічну стабільність термомасла, можна вести криві температур.
  • Система управління MIWE TC для швидкого і надійного обслуговування, завдяки великому кольоровому сенсорному екрану; 250 програм випічки з 8 циклами випічки кожна, легко конфігуруються через вбудований у фронт USB-вихід.
  • Міцна опора-підтримка, яка майже не потребує технічного обслуговування, при ввезенні та вивезенні вагонеток у MIWE thermo-static для трьох вагонеток (опціонально у моделі з двома вагонетками); просте обслуговування і легке вивантаження навіть при збої електроживлення.
  • Двері пекарної камери з підйомним механізмом захищає ущільнення в підлозі, в тому числі, при переміщенні вагонетки на одному рівні з підлогою. Знижені енерговтрати завдяки відмінній герметизації.

Технічні Характеристики

Відеоогляд