Croissomat 4.0

Croissomat 4.0
Використовуйте автоматизований та ефективний процес для виробництва першокласних круасанів та іншої випічки на рівні з артезіанськими виробами. Індивідуально налаштовані технологічні секції забезпечують максимальну надійність процесу завдяки серводвигунам.
Детальний опис товару
Технічні Характеристики
Відео

Детальний опис товару


Croissomat 4.0
Автоматизоване виробництво круасанів найвищої ремісничої якості


Виробництво круасанів бездоганної якості

 Калібрування
Вбудований калібратор гарантує, що вага тіста залишається постійною, а окремі тістові стрічки з'єднуються плавно, зводячи до мінімуму обрізки тіста. Одночасно з цим знімається напруга з тістової стрічки, що призводить до однорідності кінцевого продукту.

Обрізання
Після калібрування однорідна тістова стрічка обрізається до потрібної ширини. Потім відрізний ролик нарізає тістову стрічку до потрібної висоти трикутника. Обрізки тіста відокремлюються - для оптимальної надійності та чистоти процесу.

Розділення
Трикутники відокремлюються один від одного для подальшого процесу. Завдяки новій запатентованій системі розділення відбувається точно і без деформації. Не потрібно переналагоджувати обладнання для кожного розміру продукту, що підвищує продуктивність.

Позиціонування та поворот
Незалежно від розміру продукту, основи трикутників розміщуються точно в центрі поворотного столу за допомогою наших серводвигунів. Наша перевірена система поворотного столу точно позиціонує трикутники для безперешкодного процесу скручування.

Скручування
Касети для скручування забезпечують м'яке скручення без здавлювання жирових шарів. Можна налаштувати все - від щільно до вільно скручених круасанів. Можливість заглянути всередину. Закручування гарантує, що ви досягнете бажаної якості продукту без жодних компромісів.

Обвідний стіл
За допомогою обвідного столу ви можете перетворити Croissomat 4.0 на компактну виробничу лінію з можливістю переналаштування без використання інструментів. Це розширить спектр можливих застосувань і спростить виробництво вашої випічки. На обвідному столі ви вручну переробляєте нарізані шматки тіста в різні вироби, наприклад, з начинкою, розкачуєте або складаєте їх - немає ніяких обмежень для ваших можливостей.

Широкий асортимент продукції
Міні, максі, солодкі чи солоні: З Croissomat 4.0 ви можете створювати свої продукти автоматично, ефективно та бездоганної якості.

Різні варіанти стандартних круасанів
Компактний Croissomat 4.0 виробляє круасани та іншу скручену випічку з незмінно високою якістю - з продуктивністю до 900 штук в ряд на годину. Завдяки великому вибору штампувальних матриць ви можете виготовляти круасани різних розмірів і ваги. Таким чином, ви можете розширити свій асортимент продукції і залишатися досить гнучкими, щоб встановлювати нові ринкові тенденції або реагувати на них.
Маєте особливий розмір трикутника? Штампи призначені для виготовлення на замовлення.
Ми будемо раді допомогти вам!

Простий і безпечний в експлуатації
Croissomat 4.0 простий і безпечний в експлуатації, його легко чистити. Це також підтверджено зовнішніми сертифікатами.

Технічні Характеристики

Відео