Тунельна піч непрямого газового обігріву Sveba-Dahlen

Наші тунельні печі з непрямим газовим обігрівом пропонують унікальну гнучкість і можуть виробляти всі види продукції. Ширина стрічки становить 2,5 метра, а довжина печі розраховується виходячи з необхідної продуктивності клієнта. Тунельна піч розділена на кілька зон нагріву, де кожна зона має окреме регулювання верхнього та нижнього тепла. Це забезпечує можливість для оптимальної установки теплової кривої для кожного продукту, що випікається.
Переваги
Відеоогляд

Переваги

Економія енергії
Піч є дуже енергоефективною; теплову потужність пальника можна пристосувати в залежності від потреб кожної зони.
Надійність
Якщо в “стандартній” печі з одним-єдиним пальником виходить з ладу пальник, то вся піч зупиняеться. В печі Sveba-Dahlen припиняється нагрів або верху, або поду однієї із зон.
Легкість технічного обслуговування
Всі компоненти і функціональні блоки, такі як вентилятори, пальники, електрична шафа, двигуни та приводи, можна легко досягнути, оглянути та обслуговувати.
Простота установки
Піч побудована модулями; кожен модуль оптимізований для транспортування. Це означає, що час виробництва і час установки зведені до мінімуму.
Окремі пальники для верхнього та нижнього нагріву
Завдяки окремим пальникам для верхнього і нижнього нагріву в кожній зоні, піч стає дуже гнучкою і має дуже швидкий час реагування при переналаштуванні на нові продукти.
Гнучка настройка
Кожна зона працює незалежно, оскільки температура встановлюється індивідуальними регуляторами температури таким же чином, як і в електричній печі. Немає необхідності регулювати температуру шиберами, як на традиційній печі, так як піч налаштовується під час монтажу і після цього все управляється через панель управління.
Прості у використанні органи управління
Панель управління розроблена, щоб забезпечити кращий огляд і просте управління, що відображає час випічки, температуру і т.д. Система обробки рецептур технологічних параметрів, обробки аварійних сигналів і реєстрації даних доступні в якості опції. Підключення до основної системи управління це ще один можливий вибір.
Матеріали та компоненти
Зовнішня обшивка печі з нержавіючої сталі. Матеріали у камері печі спеціально обрані для кожної печі, для температури випічки і для асортименту продукції. Всі печі ізольовані мінеральною ватою, щоб мінімізувати втрати тепла.
Ремені та привід
В стандартний комплект поставки входять два різних типа ременів. Швидкість стрічки регулюється перетворювачем частоти, щоб підтримувати точний час випічки. Довгі печі і печі для важких продуктів, оснащені подвійними приводними роликами. Ремінний привід і система стеження призначена для оптимальної надійності.
Непрямий нагрів
Нагріваючі канали тунельної печі непрямого обігріву від Sveba-Dahlen встановлені над конвеєрною стрічкою і під нею по всій довжині печі.
Турбулентність повітря
Для багатьох видів продукції, доцільно використовувати комбінацію випромінення тепла і циркуляції повітря. Якщо це так, піч може бути оснащена турбо зонами. За рахунок циркуляції повітря може бути скорочений час випічки, і можуть бути використані більш низькі температури. Це також надає кращий колір хліба по бокам, особливо випікаючи у формочках. Контролюючи швидкість привідного двигуна, можна отримати оптимальну турбінну потужність турбо вентиляторів.
Оглядові дверцята
Печі мають оглядові дверцята виготовлені зі скла, з вбудованим освітленням для легкого нагляду над процесом випічки.
Витяжний шибер
Витяжний шибер з ручним регулюванням. В якості опції можна встановити програмуючий контролер і в цьому випадку шибер буде приводиться в дію двигуном.
Парова система
У печах, зроблених для підключення до парогенератора, частина першої камери печі оснащена бункерами для розподілення пару, які виготовлені з кислотостійкої нержавіючої сталі. Регулюючі клапани з круговою шкалою прикріплені на бічних сторонах печі, щоб встановлювати відповідний рівень об’єму. В якості опції може бути обраний регулятор подачі пари з фотодатчикм регулювання кількості пару.

Відеоогляд